l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

hahah...

Publicerad 2012-01-29 15:54:13 i Allmänt,

SJälvklart fanns det ingen is att åka över idag. sååå dåligt uppdaterad man är!! det är bara färjerna som inte går:) aja, fick bli en rundtur iaf. hann komma precis en halvtimme innan vi skulle börja så hann komma in någelunda in i sångerna och det kändes bra efterråt också.
jag åkte med hemhem igen för jag orka inte vara inne i stan och när emma är klar med laggårn åker jag in igen. för imrn börjar det alvarliga.
ibland känns det som man är en dålig planerare. för på något konstigt sätt så lyckas jag alltid när jag har min tentavecka att ha en helspeckad vecka över saker man ska göra.. händer hur mkt som helst känns det som iaf. men jag ska försöka hitta någon smidig plan och priritera bort saker som inte är nödvändiga. det ska bli tidiga morgonar och massa pepp för mig själv.
nu ska jag mest bara vara///ha de

tjohopp...

Publicerad 2012-01-28 22:38:07 i Allmänt,

efter massa mat, tårta, tipsrunda och en hel del prat och diskussioner så är dagen nästan slut.
Lillebor fyllde 11 år i onsdags och idag så fick alla vi syskon chansen att gratta honom på riktigt. inget gårr upp emot att vara på plats och se lukas smile. han höll t.o.m. värsta talet som tack för alla presenter:)haha, men fy vad han är bra.... VÄRLDENS BÄSTASTE LILLEBROR!!
nu ska jag ta och sova för imorrn ska man kliva upp jätte tidigt och för första gången i år ska jag åka över storsjön på is....spännande. hoppas den håller.
god natt//

måndag

Publicerad 2012-01-23 15:11:55 i Allmänt,

efter en hel toppenhelg så är jag tillbaka till alla saker som måste bli gjorda. har en omtenta kvar så det blir en massa plugg på den, och sedan ska jag tokhitta artiklar till cuppsatsen. det känns sååå bra!! verkligen...
men mest av allt längtar jag att återigen få åka hemhem för att fira min lillbror som fyller år, och då kommer man säkert träffa på alla andra syskon med.
jihoo...
ha en bra dag//

jihooo

Publicerad 2012-01-21 15:25:10 i Allmänt,


okej, det är med denna brorsan som jag är med, belv lite konstigt med den förra bilden som ja la in. simon har hållt på att städa med kidsen så det är värsta snyggt när hannah kommer:)
så roligt när man hört lillwilda hela tiden sagt:jag vill inte, till att sedan sova som en stock. blev tyvärr ingen längdåkning som jag trodde jag skulle göra men vadå jag har ju hela vintern på mig....
nu ska jag göra andra grejer//

hallååå!!

Publicerad 2012-01-21 12:04:55 i Allmänt,

ännu en dag!!
idag ska jag ha en hängardag hos brorsan och inte göra ett dyft:P nerå, det blir vadän som faller sig in... har tagit med pluggrejer och en bok så det kommer bli toppen!!!
ha det bäst//

allting har sin gång..

Publicerad 2012-01-16 21:19:15 i Allmänt,

hur mycket än tentamängden skrämmer mig så ska det bli skönt att bli kvitt dem, så jag slipper tänka, läsa, skriva och memorera dem som en tok!! mitt huvud går verkligen på högvarv hela tiden och det känns som jag inte har något annat liv än plugg just nu....
men när det är över fy vad jag ska börja leva:)
imrn bitti ska jag fara mot staden, hem till lägenheten, droppa av min superpackning och sedan bege mig till skolan. börjar ny kurs imrn och det är c-uppsatsen som står på schemat denna gång.
jihooo, äntligen något som görs på egen hand tillsammans med min studiekamrat såklart.
är pepp//
ha det gött//

Utflykt 14/1-2011

Publicerad 2012-01-15 13:18:13 i Allmänt,

Vilken otrolig dag.. pappa och elina och hennes mans familj skotra upp ett spår så vi längåkningsfantaster slapp bli levande begravda. :)
Blev förvånad hur fort det gick att åka för helt plötsligt så var det kaffepaus:) det är så skönt när man kan komma ut på sånahära turer... och extra kul är det att se hur mycket skogen har förändrats sen sist man var där. det är verkligen världens finaste också.
Ha de//

snart...

Publicerad 2012-01-14 10:48:44 i Allmänt,

ska jag åka längskider med company. det blir den första turen för i år, och det ska bli spännande hur ens teknik har blivit. kommer man se ut som en fågelskrämma eller som ett proffs??? haha, vädret är iaf på topp så de känns jätteBRA. igår fira vi aif svåger som fyllde 26 år, ljudnivåerna som va är svåra att beskriva.. det gäller verkligen att va med i samtalet för tar man en paus så hör man bara en massa bi-surr.
men det var riktigt roligt, första gången jag äter julgröt på ett födelsedagskalas, och en skinkstut.
ha det absolut toppen///

yeees......

Publicerad 2012-01-12 18:58:50 i Allmänt,

Man måste vara riktigt smart som tagit lite paus från pluggandet idag. har bara suttit lite ikväll och då bara med projektskissen. skööönT!!
det är så otr roligt att få vara hemmahemma och inte känna paniken som man lätt får inne i stan. man behöver inte göra så mycket hela tiden...
blev tyvärr ingen längdåkningstur idag, (hade tänkt fara iväg till farfar och farmor och hälsat på) men hade en riktigt bra dag endå!!
//

nu kör man...

Publicerad 2012-01-11 08:07:32 i Allmänt,

Såå skönt att klliva upp tidigt.
känns som jag kommer få mycket gjort idag...blir tentaplugg och projektskiss som blir mitt största huvudfokus idag. vill verkligen lära mig någonting för en gång skull!!
ha det absolut bäst//

ännu en dag

Publicerad 2012-01-08 17:58:55 i Allmänt,


jag och lukas kollar på dumma mig, fast egentligen så kollar vi inte, gör en massa andra saker på samma gång. men det är skönt att äntligen vara hemmahemma ett tag och ta tag i allt pluggande denna vecka, blir för rastlös hemma just nu, det är så tråkigt, och speciellt när man har svårt att sitta still länge så får jag inget riktigt gjort.
igår var jag o firade hannah som fyllde 29, var jättetrevligt och sen fick man världens godaste tårta:) ha de toppen//

Gott....

Publicerad 2012-01-01 14:32:42 i Allmänt,

nytt år 2012 och ha en riktigt bra start på året...
har inga riktiga nyårslöften just nu men lär säkert fixa mig nåra under årets gång...
ha det absolut toppen//

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela