l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

hejsan!!

Publicerad 2012-05-27 19:30:57 i Allmänt,

Dum som jag är så använder jag inge solskydd när jag suttit i solen igår och idag. Så ser ut som en kamoflageräka:)
Vitt blandat med rött, verkligen snyggt 8)
Men dagen har varit helt underbar, spenderat den hemma på landet och har hunnit vara både uppe i skogen och nere i storsjön. Mammas dag idag oxå så tog friheten att fixa en tårta till käre mor, världens bästa mamma.
:)

tjoho.

Publicerad 2012-05-12 18:16:02 i Allmänt,

Det är inte länge kvar nu tills den kliniska slut-etappen och nervositeten börjar krypa in... kommer man va bra eller suger man totalt?? Mkt har man blivit bättre på men jag känner mig aldrig färdig.
Ska samtidigt bli skönt att veta svart på vitt vad man gör bra och vad man skulle kunna göra ännu,ännu bättre:: trivs iaf jättebra på mitt praktikställe, värsta är att kliva upp på morgonen.
har kommit på att alla mina nya inlägg kommer när jag är hemmahemma, lite småkul.
ha de//

grymt!!:)

Publicerad 2012-05-07 11:13:13 i Allmänt,

Lillebrorsan försöker verkligen peppa mig att köra skateboard, dock är jag skiträdd för sånt ja inte har någon kontroll på. Igår skulle han lära mig nått trick som jag glömt bort vad det heter. Säger att man är skitgrym även fast man klarar det lite halvbra och ger en en high five för att ge en lite mer extramotivation. Han är så störtbra!!
Ska snart bege mig hemmåt igen, och jag drar mig en massa samtidigt som jag e pepp på vad resten av praktiken kommer föra med sig.
Ha en riktigt TOPPENbra dag//

god morgon

Publicerad 2012-05-06 08:45:24 i Allmänt,

Efter att ha kollat på film med lillebror väldigt sent igår så känner jag mig riktigt pigg.
Frågan är vad man ska hitta på resten av dagen??!!
skönt endå att inte ha något planerat//

Ska man vara en björn... va en grizzly!

Publicerad 2012-05-05 18:10:04 i Allmänt,

att tiden aldrig står still....
samtidigt som det känns skönt att utbildningen snart (kanske) är över så skrämmer verkligheten mig en aning. nu är det verkligen på riktigt. Det är så mkt tryggare att plugga, mer bekvämt. Men det ska bli roligt va framtiden för med sig. Men nu är det bara jobbet som saknas. hoppas!!
lite bilder från förra helgen. Kände mig som ett litet barn, att på jättelänge som man seriöst byggde sandlåda. Och jobbigt att behöva erkänna det så var det riktigt kul, byggde värsta slottet:)
Ha det riktigt gött!!

pinsamt

Publicerad 2012-05-04 19:40:07 i Allmänt,

Att ha sett de första tussilaggorna förra veckan, känns pinsamt.
Vad har jag gjort under tin.... bara varit inne??::) men nu är dem sedda så nu känns det som vår, fast efter snödagen idag så kändes det rätt dystert. Hemmahemma igen efter en sån kort vistelse förra helgen, känns bra detta://ha de

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela