l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

hemma

Publicerad 2012-02-27 15:11:21 i Allmänt,

En helt otrolig helg...
Känns dock tråkigt att mamma och lillebror blev sjuka, så kunde inte spendera så mycket tid med dem (vill ju inte bli sjuk). Istället fick det bli jag, matilda, emma, johanna och kima och pappa så gott de gick:) sen kom olivia och mårten på besök, är så roligt att träffa alla igen.
blev sparkturer ner till sjön, och kläppebacken är livsfarlig!!!
aja, är skönt att man kan åka hemhem när man känner för det!!

min helg

Publicerad 2012-02-26 14:48:52 i Allmänt,

Åkte hem till byn i fredags... va så otroligt pepp på att äntligen åka mitt 1a åk i bydalen, sen på morgonen när man letat som en tok efter pjäxorna så hade man tydligen dem i källaren inne i stan:( jaja, var nog bäst så. för lukas blev sjuk så jag och matilda har hängt med varandra istället. blev sparkturer ner till sjön och solen har varit på topp hela ti´n.
jag älskar att komma hem och bara vara och göra det man känner för::
ha det absolut toppen///

hej då... och hej till en ny dag imorgon

Publicerad 2012-02-19 21:19:36 i Allmänt,

Borta bra men hemma bäst, längtar verkligen så till min egen säng.
Inte för liten och extra plus i kant är att jag slipper slå huvudet i en massa trä så fort man vänder sig om. Men vad offrar man inte för en helg hemma hos föräldrarna.
en helt annan frihetskänsla får man:)
imorrn bitti far man till stan igen, och ännu mera skola.. jihooooo vad kul!!
god NATT//

det går fort fram

Publicerad 2012-02-18 12:51:39 i Allmänt,

snart ska jag börja dra mig för att börja jobba... själva tanken att man jobbar 14- 12.00 dagen efter är inte så lockande, men förhoppningsvist lär det bli en bra dag. det är iaf tur att man inte är helt själv hela tiden.
sen hoppas jag på en frtsatt bra dag hemmahemma innan man åker hem igen, känns bra att man ska åka tillbaka sen nästa helg också, kanske att man tar med sig längdskiderna: och kanske få se alla syskonen igen:)
//lovisa

roligt...

Publicerad 2012-02-17 22:19:13 i Allmänt,

dessa två är nästan alltid med varann, lillebror och kusinen. lillebrorsan tvinga mig att lägga upp dessa bilder för han tyckte att den förra bilden jag la ut på honom var skitful, såå okej förlåt broder.
nu ska jag bara lägga upp sånahär SNYGGA bilder: haha...
god natt//

don't lose yourself

Publicerad 2012-02-17 21:49:08 i Allmänt,

Hemma, hemma, hemma... ÄNTLIGEN!!
Konstigt det där egentligen att känna en sådan hemkänsla varje gång man kommer hem.
Men nu är jag här och jag hra nog gjort det bästa valet någonsin.. jag har raderat greenFarm från min dator, och det känns så otr SKÖNT: trodde inte man kunde bli så beroende som detta spel, men det blev jag och nu är det borta och det ska aldrig någonsin få sätta sitt spår i min mac någemera.
Fick mitt första sms på jättelänge av min kompis nere i jönköping, är så roligt när man inte hörts på jättelänge och sedan får man det.. man vet att man alltid har varann på något udda, konstigt sätt.
ha det toppen//

haha....

Publicerad 2012-02-07 15:18:10 i Allmänt,

min såkallade träning igår var inte den bästa!! jag var verkligen jättepepp och jag körde gärnet. sen när vi tillslut kom till strechingen så såg jag ingenting knappt, och fy vad man mådde illa..kändes som jag skulle bara ramla ihop ett tag:) så tvinga lillasyster att ta ut mig och sedan låg man med benen uppe i luften och fick en dricka och kexchoklad av tjejen i receptionen. allt gick bra iaf och nu känner man träningen efterråt.
jihooo:)
ha de bäst

hmmm...

Publicerad 2012-02-04 15:16:52 i Allmänt,

Jag och viktiga saker funkar aldrig. Alltid dagen före så har jag så otroligt svårt att sova... och det roligaste är att när klockan väl alarmar så kan jag inte minnas om jag har sovit någonting. Känns ungefär som man varit uppe hela medans kroppen sover för sig själv... haha. Jag går väl på för massa nerver dagen före att jag har svårt att riktigt slappna av. Men jag har nog sovit på något konstigt sätt för jag är riktigt pigg iaf. Nu sitter jag och hänger med storebror och company och bara hänger....
ha det tokans bra///kram

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela