l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

okej..

Publicerad 2011-05-31 17:49:47 i Allmänt,



Alltid när jag kommer hem får man alltid göra sådana roliga saker..
igår fick jag klippa gräsmattan, tur att pappa kunde finputsa efterråt för fyy vad maskinen var svår att styra.. skulle vara så smidigt om man kunde trycka på en knapp och att alla träd, buskar, rabatter och stenar och sånt kunde flyttat på sig. Men det var rätt roligt endå: 
Nu ikväll ska jag och mamma iaf ta ett ryck ute i garaget, så att det inte ser så stökigt ut och så att mamma och pappa kan få plats med sina bilar.
jippi....

svårt att komma igång

Publicerad 2011-05-30 09:52:07 i Allmänt,

man vet exakt vad man borde ta och göra just nu men endå är det otroligt svårt att hitta motivationen att börja!! värsta är att man har ca. 10 kompendier som man borde ta och unna sig igenom men högen gör allt bara jobbigare.
okej nu ska jag inte göra det svårare än vad det är. ska bara ta ett kompendium och starta. sjukt egentligen vad mycket tid man förlorar genom att hitta på hinder för att inte plugga...

keep running

Publicerad 2011-05-20 21:52:28 i Allmänt,

Tiden går så fort. Vet inte riktigt vad jag hunnit men allt löper på som en räls. Ska börja tentaplugga strax, tror på nått sätt att jag måste ha panikångesten över att jag måste plugga för att kunna göra det!!

Sen försöker man bli så duktig till att börja få igång sin springträning. Upplevde första gången i onsdags, vad tråkigt det var. Men många positiva saker hänger ihop med motion och jag behöver seriöst få upp pulsen så jag blir piggare:)
Nu sitter man iaf hemma och njuter av att inte behöva göra något speciellt..
Jag bara är





*:)

Publicerad 2011-05-07 09:29:13 i Allmänt,



Jag beundrar personer som vågar bryta sitt eget mönster...
Att helt lämna sin egen ram och göra det oväntade, vilket jag själv önskar jag kunde oftare.
Är så lätt att stanna i sin egen trygghet och inte behöva lämna den..!!

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela