l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

det rullar vidare

Publicerad 2011-08-31 15:17:34 i Allmänt,



tänka sig att snart har en hel vecka gått sen man börja och sedan är det praktik igen!! ser riktigt fram emot denna period. sen är det läkemedelstentan som man ska se fram emot, full pott annars är det ett F som gäller.
jag har hunnit bli 24 och det känns riktigt skönt, en alldeles perfekt ålder. sen är det brorsans tur att bli lite mera gammal också: så det blir dubbelkalas i helgen med hela tjocka familjen. haha
jag sponsrar med tårtan, med hjälp av superkonditoristen emma:) tur att man har nån syster som kan det där med att baka. som tom idag tog körkort, så glad för henne!!
nu ska jag iväg/take care

sista dagen..

Publicerad 2011-08-25 12:37:36 i Allmänt,



nu är det bara en dag kvar och den är idag, inatt och imorrn. känns konstigt att jobba nätter. speciellt när man börjar och slutar som man gör. men det känns iaf skönt att få ett avslut på sommarjobbet och att skolan börjar igen.

:)

Publicerad 2011-08-23 20:27:48 i Allmänt,

har kännt mig som en riktigt bonde idag. gummistövlar, hästsvansen och stängt hage med mamma, toppen!! det är riktigt kul men jag kommer nog aldrig gå in i någon hage med kossor i (än så länge). dem ser verkligen såå biffiga och arga ut när man tittar på dem.

ikväll blir det kanske bärplockning eller målning av panel. eller så blir det en enkel kväll med kvällsfika och häng. vem vet!!

ledighet!!

Publicerad 2011-08-17 15:59:09 i Allmänt,



det är så skönt att vara ledig. känna att man har hela dagen fri till att göra det man vill. men har kommit på att jag har nästan inte gjort ett endaste dugg idag. men ikväll blir det nog till att plocka ner hagen med mamma och kanske rensa av en massa bär. känns skönt att livet inte bara är en massa jobb

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela