l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

.. det blir toppen endå..

Publicerad 2010-04-30 22:08:20 i Allmänt,

allt går inte riktigt som man planerar men endå funkar det bra iaf.
var först nära på att missa examinationen på morgonen, åt frukosten i bilen (inte att rekomendera). jag glömde mitt dumma USBminne i bilen och jag hann knappt förbereda min redovisning för den blev klar samma dag som vi skulle göra den... så typiskt mig:P
men det gick bra, fast jag inte ens visste vad jag snacka om, seriööst jag kommer inte på ett ddyft av det jag sa. men fyy vad jag tycker om mina lärare:) så härliga.
nu väntar en ny kurs på måndag och jag hoppas det går vägen.

sen blir´e o åka ned till syrrans student... LÄNGTAR!!!!!! trodde först jag skulle missat men inte!
nu ska jag ta o sova... detta var den regnigaste dagen ever.

take care//

mkt svårare än jag trodde

Publicerad 2010-04-27 11:55:18 i Allmänt,

att hitta en riktigt bra artikel.
jag vet ju nästan exakt vad det är jag letar efter men min engelska är så kass att jag har himla svårt att skriva det jag söker... hmmm.
inte kul men ska ta en liten paus så kanske jag kommer på nått sedan.

sommar...

Publicerad 2010-04-26 16:57:53 i Allmänt,



sååå vackeert det är överallt. kan säga att jag stormtrivs att vara hemmahemma just nu. känns verkligen som det kommer bli sommar snart ocj jag LÄNGTAR. vill bli brun nuuuuuu:) hehe. har haft en toppendag iaf, igår va jag hos simon o hannah och drack litte te. imorse hälsa jag lycka till, till pappa för det va tydligen idag milkotjosan skulle väljas.... han verka ruggit nervös. sen så fika hos elina och samuel. plugg och sedan mat hos dem igen. sen såå gick jag hem igen. blåste gärnet men nu börjar det bli snart perfekt att börja springa om man kommer göra det. det jobbigaste är att man säger en massa och sedan gööör man inte dfet man sa iaf.
sååå typiskt.

dagens tidningsord iaf:

"koncentrera era tankar, skala bort sånt som inte hjälper till att få fram det ni vill säga".

see you//

gaaaah

Publicerad 2010-04-26 12:04:28 i Allmänt,

jag borde va tok pepp just nu... med att hålla på med min snygga presentation som jag ska ha på torsdag om kvalitetssäkring. men som vanligt så skitar sig allt. mina böcker som skickades förra veckan har inte kommit... får paniiiiiiK. aja har iaf hittat några artiklar som verkar bra, men det känns som man inte riktigt kan fortsätta. bara dem kommer imorron.

seee you///

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela