l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

snart far man igen..

Publicerad 2012-06-25 08:30:49 i Allmänt,

inte till det ställe som är på bilden men jag ska iaf åka hem, hem till verkligheten och en massa jobb denna vecka. sen får man se när det blir någon flytt framöver... längtar såå till min nya lägenhet.

ha en riktigt bra dag!!

äntligen hemma

Publicerad 2012-06-23 20:37:12 i Allmänt,

det blir ofta rätt intensivt när man väl kommer hemhem och ska hinna träffa alla och hinna ikapp allt det man missat sen sist man sågs. men konstigt nog så känns det redan som man vet allt om alla: har både vart kalasfirande, examenfirande, brännbollsmatch och en massa babbel dagen ut.

hemma bra, men hemmahemma bäst::

hallå!!

Publicerad 2012-06-22 09:14:18 i Allmänt,

älskar när man får grejer på posten, beställde hem en bok för en vecka sedan.. (vinteräpplen) och eftersom man är kund hos något pensionsbolag så kostade den bara 0kr, snacka om tur:) nu är jag hemma i hallen och ska fira min storasyster som fyller 26 år idag, tiden går fort.

ha de//

barnvakt

Publicerad 2012-06-17 20:30:32 i Allmänt,

Läste nyss en godnattsaga för manne, sedan märker jag att han nästan mer kollar på tv´n än vad han kollar på bokbilderna:) hehe, men nu ligger de o sover och själv ska man fördriva tiden lite.
Börjar jobbet imorgon och ärligt så är jag rätt nervös.
Men det ska bli kul att komma igång.
ha det toppen//

jihooo:

Publicerad 2012-06-02 22:46:32 i Allmänt,

Idag har jag varit hos syrran och hennes familj på fika. för att sedan vara med deras dotter och lekt en massa. hon bestämde självklart vad vi skulle göra, och det blev nya lekar för varje sekund.
är så avis på alla som har hus.. det är sån frihetskänsla på nått sätt:) hehe...
en bra dag trots allt regn//ha de bäst

ännu en vecka.

Publicerad 2012-06-02 16:37:36 i Allmänt,

med ännu mera ledighet.
det värsta med att vara ledig är att man inte riktigt vet vad man ska göra om dagarna men samtidigt är detta riktigt skönt. Att ha hela dagen fri och göra det som faller sig in.
men snart är det färdiglekt och sommarjobbet påbörjas, flytt till en annan lägenhet och förhoppningsvis en massa härliga sommarminnen:)
//

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela