l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

godmorgon...

Publicerad 2011-01-30 09:07:22 i Allmänt,



perfekt!!man ligger o sover och sen hör man syrrans jobbiga väckarklocka som inte ens hon vaknar utav. går typ igång varje kvart och jättejättelänge.... + jobbig musik. aja nu är man iaf uppe så det är bara skönt.

igår åkte iaf jag och lukas längdskider. va riktigt kul, vi snacka om en massa konstiga saker,hehe. alldeles vindstilla var det i skogen men när vi skulle åka ned för åkern så var det världens snöstorm. det gick riktigt fort nerför... +att man såg en massa virvelvindar:)

vi tog en liten sväng och hälsade på elina m. familj och sedan for vi till farmor och farfar på en fika, inte planerat utan vi bara fick det när vi kom.
det va riktigt kul och nu fattar jag varför lukas tog så många extra svängar, allt handlar om poäng för honom just nu...rolig lillebror man har!! sen hände inte så mkt mer vi for hem, käka mat, snacka me förldrarna, sen blev det fångarna på fortet på kvällen.

hemma bra, men hemmahemma BÄST!!!!!

tjihiii

Publicerad 2011-01-15 15:12:33 i Allmänt,

åsnakväll och övernattning hos farmor och farfar+ den varma chokla´n som farmor gör sååå bra: kommer bli riktigt kul..vet inte hur länge sen man va hos dem, men det va länge sen iallafall.

;

Publicerad 2011-01-01 22:10:27 i Allmänt,

jag trodde inte jag skulle jobba så jättelänge på nyår men det blev till 00.00 endå, tanken att man skulle jobba morgonen efter så kände jag panik över att försöka gå o lägga mig i tid. det funkade iaf. det va så fint att stå i resturangen och se ut över välliste och alla fyverkerier. skönt med ett nytt år iaf... se vad detta har att erbjuda för skojheter.

take care//

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela