l0ollan

"jag är precis den jag vill vara"

buhuuu

Publicerad 2010-11-27 10:39:15 i Allmänt,



huset är svinkallt är typ bara 13 grader och känns som man kommer bli e statu snart!!:) ska hem idag och va litte med min syster, och det roligaste är att hon inte vet något!!
tycker om när folk inte behöver veta allt... det ska va lite spontant emellanåt!!hehe.

trött

Publicerad 2010-11-24 19:11:28 i Allmänt,

idag kan man snacka om trötthet. vi sitter och känns som alla snackar med sig själva. ingen svarar på det man säger s¨å tillslut är det tre personer som snackar samtidigt. kändes så sjukt fult, imornn väntas ledighet igen..kommer bli roligt!!!

hmm---

Publicerad 2010-11-18 17:53:44 i Allmänt,



ibland fattar man inte vad man gör..
nästan så att man skäms över sig själv ibland :) men tur att ingen behöver få reda på det, för det är mina hemligheter. haha!! jag har jobbat lite granna, trivs så otr bra. fast fötterna känns som bly efterråt. måste nog seriöst införskaffa ett par bättre skor men lite tjockare sula. men glömmer alltid. på lördag blir det klippning i åres mysigaste ställe och sen häng med syrran, tror jag. nu ska jag kolla när andra syrran bakar.¨....

ledig!!

Publicerad 2010-11-05 18:16:38 i Allmänt,

äntligen är man ledig..kommer bli så skönt. känns som man inte hunnit något annat än att jobbat. va till staden igår, så skönt att få komma till lägenheten. saknar den. och nu är jag hemmahemma igen.

Om

Min profilbild

lovisa

Det är jag som är Lovisa.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela